New Plan Solution

BETTER SPACES BETTER LIVING

Πρόκειται για νεόκτιστες, πολυτελείς κατοικίες, 28-40 τ.μ., πλήρως επιπλωμένες με μοντέρνα επίπλωση, εξοπλισμένες με την οικοσκευή που διευκολύνει τη διαμονή σε μία νέα οικία.

Shape

Παρέχουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε

New Plan Solution
Luxury Real Estate

Η μίσθωση των studios γίνεται με το σύστημα ALL IN ONE, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλες οι δαπάνες παροχών.

Οι ένοικοι έχουν άμεση πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ για όσους διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο υπάρχει στην περιοχή ελεύθερος χώρος στάθμευσης, καθώς και ιδιωτικά parking.

New Plan Solution

H NEW PLAN SOLUTION, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο του real estate στη Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό, την κατασκευή και εκμίσθωση μοντέρνων και άνετων κατοικιών, υψηλής αισθητικής. Αφουγκραζόμενοι διαρκώς τις ανάγκες της σύγχρονης διαμονής, με την πολύχρονη εμπερία μας, μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον για το φοιτητή ή τον εργαζόμενο που αναζητά το νέο του σπίτι.

Το νέο μας πλάνο

Τα New Plan Studios, ολοκληρώθηκαν το καλοκαίρι του 2020, με την αποπεράτωση πενήντα (50) πολυτελών, πλήρως επιπλωμένων και εξοπλισμένων κατοικιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με Όραμα και φιλοδοξία

Η εξασφάλιση μιας άνετης και ξέγνοιαστης διαμονής των ανθρώπων που ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, δημιουργήσαμε στην οδό Πολυζωίδη 5 τα νέα, υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας και αισθητικής, studios, με κύριο άξονα τη φιλοσοφία του ALL IN ONE (στο μίσθωμα περιλαμβάνονται οι παροχές ενέργειας, ύδρευσης, θέρμανσης, internet, κοινωχρήστων κ.τ.λ.).

Ανθώπινες Ανάγκες

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των ανθρώπων που θα ζήσουν μακριά από τον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους, επιλέξαμε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του πολεοδομικού ιστού, ώστε να γίνει πιο εύκολη και ευχάριστη η διαμονή τους.

Τοποθεσία

Τα New Plan Studios βρίσκονται σε μια διαρκώς αναβαθμιζόμενη τοποθεσία, απέναντι από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ, με άμεση πρόσβαση στις αστικές συγκοινωνίες για τη μετάβαση στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ), και μια “ανάσα” από τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΟΣΕ, ΛΙιμάνι, ΚΤΕΛ). Στην περιοχή λειτουργούν super market, cafe, ταχυφαγεία, καταστήματα τροφίμων, ένδυσης και υπόδησης, φαρμακεία, τράπεζες, ΟΤΕ, ταχυδρομείο και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Σε πολύ κοντινές αποστάσεις βρίσκονται επίσης μεγάλα εμπορικά κέντρα, καθώς και ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της πόλης, όπως η Παραλία, τα Λαδάδικα, η Βαλαωρίτου, η πλατεία Αριστοτέλους κ.α.

Στόχοι

Στόχος και επιθυμία μας είναι να γίνουν τα NEW PLAN STUDIOS μια ζωντανή, διαδραστική κοινότητα που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν…στο σπίτι σας. Πάρτε λοιπόν, στις αποσκευές σας την καλή σας διάθεση και ελάτε να βάλουμε σε εφαρμογή το δικό σας NEO ΠΛΑΝΟ!!

Shape

Γνωρίστε μας

Τα Studios

Τα NEW PLAN STUDIOS βρίσκονται στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, στην οδό Πολυζωίδη 5, σε απόσταση αναπνοής από τις κύριες οδικές αρτηρίες της πόλης (Εγνατία, Λαγκαδά, Μοναστηρίου, Αγ.Δημητρίου κ.ά.).

Studios

New Plan Solutions

Studios

New Plan Solutions

Διαθέσιμος Eξοπλισμός

New Plan Solutions

Lobby

New Plan Solutions

Studios

New Plan Solutions

Θέα από τα Studios

New Plan Solutions